Onderzetters van terracotta

Bekijk onderstaand overzicht voor ons assortiment aan onderzetters van terracotta. Ons assortiment onderzetters van terracotta is met de hand vervaardigd in Italië en gemaakt van de beste Toscaanse klei. De onderzetters van terracotta worden op een speciale manier, volgens eeuwenoude traditie, in meerdere malen afgebakken in een oven. Hierdoor zijn onze onderzetters van terracotta goed winterhard.

U kunt ons assortiment onderzetters van terracotta aan de linkerkant filteren op grote, stijl en kleur.

Terracotta.nl importeert onderzetters van terracotta rechtstreeks uit Italië. Door onze jarenlange kennis hebben wij een breed netwerk van de beste pottenbakkers in Italië. Hierdoor leveren wij de mooiste onderzetters van terracotta tegen de beste prijs!

Verwar onze handgemaakte onderzetters van terracotta niet met machinaal geproduceerde onderzetters van terracotta. Deze zijn van lage kwaliteit en niet winterhard.

Een handgemaakte onderzetter van terracotta van terracotta.nl is dan ook een aanschaf voor het leven.

La dolce vita in je eigen tuin.

onderzetters van terracotta Onderzetter van terracotta model Supporto LimoneHoogte 3cmPrijs op aanvraagBekijk product onderzetters van terracotta Onderzetter van terracotta model Supporto LiscioHoogte 4cmPrijs op aanvraagBekijk product onderzetters van terracotta Onderzetter van terracotta model Supporto LiscioHoogte 6cmPrijs op aanvraagBekijk product onderzetters van terracotta Onderzetter van terracotta model Supporto PallaHoogte 3cmPrijs op aanvraagBekijk product onderzetters van terracotta Onderzetter van terracotta model Supporto QuadroHoogte 5cmPrijs op aanvraagBekijk product onderzetters van terracotta Onderzetter van terracotta model Supporto TriangoloHoogte 2cmPrijs op aanvraagBekijk product onderzetters van terracotta Onderzetter van terracotta model Supporto TriangoloHoogte 3cmPrijs op aanvraagBekijk product onderzetters van terracotta Onderzetter van terracotta model Supporto ZampaHoogte 4cmPrijs op aanvraagBekijk product onderzetters van terracotta Onderzetter van terracotta model Base Tonda FestonataHoogte 30cmPrijs op aanvraagBekijk product onderzetters van terracotta Onderzetter van terracotta model Base Tonda FestonataHoogte 35cmPrijs op aanvraagBekijk product onderzetters van terracotta Onderzetter van terracotta model Base Tonda LisciaHoogte 30cmPrijs op aanvraagBekijk product onderzetters van terracotta Onderzetter van terracotta model Base Tonda LisciaHoogte 35cmPrijs op aanvraagBekijk product onderzetters van terracotta Onderzetter van terracotta model Supporto CassettaHoogte 3cmPrijs op aanvraagBekijk product onderzetters van terracotta Onderzetter van terracotta model Supporto LeoneHoogte 5cmPrijs op aanvraagBekijk product onderzetters van terracotta Onderzetter van terracotta model Supporto LeoneHoogte 8cmPrijs op aanvraagBekijk product onderzetters van terracotta Onderzetter van terracotta model Supporto LeoneHoogte 10cmPrijs op aanvraagBekijk product